Přišla ona chvíle, na kterou čeká spousta žen – byla jste vaším partnerem požádána o ruku a samozřejmě jste nemohla odmítnout? Den, kdy si spolu s vaším nastávajícím řeknete ano, se nezadržitelně blíží a vy ještě nejste rozhodnutá o tom, co si vezmete na sebe? Váháte mezi klasikou a něčím nápaditějším? Proč se stále držet okoukané klasiky, když se můžete alespoň trochu odvázat, a přitom si zachovat krásu a eleganci.

krátké šaty

Řešením mohou být krátké svatební šaty, ve kterých budete vypadat neodolatelně, a zároveň také pro vás budou praktičtější, lépe se vám v nich bude pohybovat a v horkých letních dnech vám nebude takové horko jako v dlouhých.
Oproti klasice se tak ve váš velký den D nejen budete cítit lépe, ale zároveň budete jedinečnou a neokoukanou nevěstou, která oblékla něco jiného než klasiku. Protože nejen klasická dlouhá róba může v tento velký den působit slavnostně a krásně. I v mini verzi se tak můžete proměnit v nádhernou princeznu v bílém. A opět nemusí jít jen o celo bílou klasiku. Zvolit můžete také různé barevné prvky a nenápadné detaily, které tak váš celkový vzhled zpestří a ozvláštní.

V našem salonusi můžete šaty nejen zakoupit, ale také půjčit. Záleží tedy jen na vás, jaká varianta vám vyhovuje. Inspirovat se můžete v galerii a díky fotografiím na modelkách tak získat lepší představu o tom, jak které šaty působí ve skutečnosti.
Vyberte si z nejrůznějších střihůten ideální pro vás, který bude lahodit vaší postavě – zakryje nedostatky a zvýrazní přednosti. V kombinaci se zajímavým slavnostním účesem a líčením se tak můžete na jeden den stát úchvatnou kráskou, kterou nikdo nemůže přehlédnout.

krátké svatební šaty

Pořiďte si dokonalé a nápadité svatební šaty, ve kterých se budete cítit pohodlně a ve kterých ve váš slavnostní den D rozzáříte úsměv na rtech nejen vašemu nastávajícímu, ale i ostatním hostům. S námi na vaší svatbě zazáříte.

Kategorie: Zboží